Kvinnor i Kammarmusiken, turen går vidare…

image

Så går turen vidare till Nyköping och Norrköping. Torsdagen den 19/11 spelar vi programmet ”Kvinnor i Kammarmusiken” på NK-villan i Nyköping och Lördagen den 21/11 går turen vidare till Immanuelkyrkan i Norrköping.

Har du inte hört programmet tidigare så missa inte denna chans utan ta dig en sväng förbi och lyssna till musik med tongångar från både när och fjärran, nutid och dåtid och en konsert fylld av kontraster.

Varmt välkomna!

Annons

Trio Contrast tar en tur ner till Danmark

imageSå bär turen ner till Köpenhamn och Danmark. Måndagen den 15 juni kan ni höra oss spela musik ur vårt program ”Kvinnor i kammarmusiken”. Det blir musik med spanska rytmer, lidelsefulla tongångar och musik som för oss iväg till sagans underbara värld.

Musik komponerat utav:

E. Fabregas”Voces de mi Tierra”

E. Raum”Cinderella Suite” 

Varmt välkomna!

Med kvinnorna i fokus

Under årets konsert program ”Kvinnor i kammarmusiken” kommer ni att kunna njuta utav musik komponerat utav dessa tre kvinnor.

imageElisenda Fabregas föddes år 1955 i Barcelona men bor numera i Korea. År 2003 skrev hon stycket ”Voces de mi Tierra” eller Röster från mitt hemland som det betyder på svenska. Ett stycke med spansk inspererade rytmer och tongångar.

imageElizabeth Raum föddes år 1945 och bor i Canada. År 1996 komponerade hon sin trio ”Cinderella Suite”. Ett stycke som tar oss tillbaka till sagans tid om Askungen och hennes glassko.

imageLouise Ferranc föddes år 1804 och gick bort 1875. Hon var en fransk komponist och pianovirtuos. Njut av frisk franska toner utav en komponist som under sin livstid möttes utav hård kritik men som vi idag hoppas på kunna ge ett annat ljus till!

Kvinnor i Kammarmusiken

imageTack vare stöd från Längmanska Kulturfonden kan vi nu gladeligen presentera vårt nya spännande konsertprogram – ”Kvinnor i Kammarmusiken”

Ett konsertprogram med dessa tre kvinnliga kompositörer i fokus:

Elisende Fabregas, Elisabeth Raum och Louise Ferranc.

Njut av musik med spanska rytmer, franska klanger och låt dig färdas in i sagans värld!

För mer informationen om kommande konserter se vår Kalender.

TrioConTrast får stipendium från Längmanska kulturfonden

Vi är väldigt glada och tacksamma över att kunna presentera att vi blivit tilldelade stipendium från Längmanska kulturfonden!

Detta stipendium kommer vi att använda till finansiera vårt spännande konsertprojekt ”Kvinnor i kammarmusiken”

Så håll er uppdaterade med våran kalender där ni kan få löpande uppdateringar om framtida konserter!

http://www.langmanska.se

Höst Akvareller

IMG_0487-0.JPG

TrioConTrast bjuder på en  Höstkonsert med
Franska & Spanska förtecken.

Lördagen den 27/9 kl.17.00 Elimkapellet Norrtälje.

Fri Entré

Konserten ges med stöd från Roslagens Sparbanks Stiftelser.
Varmt Välkomna!